19/09/23

Wethouder slaat eerste paal

Wethouder Michiel Ferwerda heeft de eerste paal geslagen in Duyn. In een tijd waarin het niet meer vanzelfsprekend is dat nieuwbouwprojecten kunnen worden uitgevoerd, is Duyn het eerste project binnen Westmade-Noord dat ook echt van start gaat.

Video en foto's
19/04/23

Alle woningen zijn verkocht

Goed nieuws voor alle kopers van Duyn, want alle woningen zijn verkocht. Dat betekent dat alle buren bekend zijn en we deze zomer gaan beginnen met bouwen!

 

Wilde jij ook graag wonen in Duyn? Dan kun je je natuurlijk altijd inschrijven voor de reservelijst.

28/03/23

Open dag zaterdag 1 april!

Kom op bezoek! Zaterdag 1 april is het kantoor van Rijnpoort Makelaars geopend van 10.00 tot 15.00 uur.
Ons team vertelt je dan graag alles wat je wilt weten over Duyn.
Je bent van harte welkom aan de Heulweg 80 in Kwintsheul.

14/03/23

Bouw start deze zomer!

Heel goed nieuws voor Duyn: er is een onvoorwaardelijke bouwvergunning én er zijn voldoende woningen verkocht. Dat betekent dat we gaan starten met de bouw en wel deze zomer al!

Dus als jij zeker wilt zijn van een gloednieuwe woning die binnenkort ook gebouwd gaat worden, kijk dan bij de woningzoeker naar de woningen die nog beschikbaar zijn.

04/10/22

Nog één woning beschikbaar!

Unieke kans! Er is in dit prachtige project nog één twee-onder-één kapwoning beschikbaar. Wil je meer weten over de woning en het wonen op deze geweldige locatie? Neem dan nu contact op met Rijnpoort Makelaars.

Meer informatie over de woning kunt u hier vinden: https://www.woneninduyn.nl/woning/bouwnr-7/

04/05/22

Inschrijving gesloten

Tot vanochtend 10.00 uur kon je inschrijven voor een van de 11 royale woningen dichtbij de duinen. Het enthousiasme daarvoor was overweldigend. Wij willen via deze weg iedereen bedanken voor de getoonde interesse. De toewijzingen zullen snel plaats gaan vinden. Wij wensen de gelukkigen alvast heel veel woonplezier toe!

26/04/22

Alle verkoopdocumenten online

Duyn is in verkoop! Je vindt alle verkoopdocumenten bij de downloads. Van de prijslijst, opties, plattegronden tot het verkoopproces en nog veel meer.

Downloads
26/04/22

Verkoop Duyn gestart!

We hebben geweldig nieuws voor je, want de verkoop is sinds 10 uur vanochtend gestart!

Dit is jouw kans om vrij te wonen, dichtbij alle denkbare natuur en toch dichtbij de grote stad. Vanaf €780.000,- v.o.n. heb je een half-vrijstaande woning met maar liefst 166 m2 woonoppervlak. Je kunt alle woningen bekijken via de woningzoeker. Op de commerciële plattegronden kun je de indelingen van de woningen zien, alsook de opties zoals de zolderindeling, keuken, etc. De verkoopdocumenten kun je downloaden via de downloads.

Je kunt nu jouw woningvoorkeur opgeven door je in te schrijven via het formulier. De inschrijving sluit op woensdag 4 mei om 10.00 uur.

Inschrijven
22/04/22

Definitieve koopsommen bekend

De definitieve prijzen van alle 11 woningen zijn bekend en de inschrijving start op 26 april om 10.00 uur!

Van de 11 woningen zijn er 10 half vrijstaand. Eén woning is volledig vrijstaand en heeft ook nog eens een prachtige rieten kap. Op de commerciële plattegronden kun je de indelingen van de woningen zien, alsook de opties zoals de badkamer, zolderindeling, keuken, etc. De definitieve verkoopdocumenten worden momenteel gereed gemaakt en volgen nog. Wij informeren je zodra deze op de website staan.

Je kunt bij de woningzoeker jouw favoriete woning selecteren en vanaf 26 april daarvoor inschrijven.

 

 

Woningzoeker
06/04/22

De aannemer is nu officieel bekend!

Goed nieuws, want de ontwikkelaar van Duyn, Mahler Vastgoed, heeft vorige week officieel getekend met het ervaren bouwbedrijf Valkenburg. Zij bestaan namelijk al meer dan 100 jaar en hebben een hele goede naam opgebouwd. Eerder werkten Mahler en Valkenburg al samen aan verschillende mooie projecten, waarvan de meest recente ‘Westeiland’ in Naaldwijk is.

Voor Valkenburg is een tevreden klant heel belangrijk. Zij willen zich onderscheiden door in alle fasen van het project de klant centraal te stellen.

 

 

30/03/22

Hypotheekadviesteam

Speciaal voor Duyn heeft ABN AMRO een team van hypotheekspecialisten voor jou klaarstaan, ook ’s avonds en in het weekend. Dit team geeft je snel inzicht in financiële haalbaarheid en neemt hier voordelen van een duurzame woning in mee. Je hebt hierbij een vast en direct aanspreekpunt. Het team bestaat uit de ervaren adviseurs Paul Korver (bereikbaar op 06-30538671 of via paul.korver@nl.abnamro.com) en Rob Wusten (bereikbaar op 06-53966821 of via rob.wusten@nl.abnamro.com).

 

 

 

30/03/22

Veelgestelde vragen DUYN op een rij

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in Duyn. Daarom hebben we de belangrijkste vragen mét antwoorden voor je opgeschreven in een FAQ-document. Dit document vind je op de downloads pagina en zullen we regelmatig updaten!

 

Naar downloads
14/03/22

De architect van Duyn

Duyn is ontworpen door het Westlandse architectenbureau Wubben.Chan. Oprichter en eigenaar Aad Wubben vertelt hoe hij Duyn ziet:

“We wilden een woonbuurt creëren met een sterke, eigen identiteit. Dat zie je al terug in de bouw van de woningen: die is traditioneel, maar zeker niet standaard. In het geval van de vrijstaande woningen hebben we zelfs voor een rieten kap gekozen. Dit sluit qua kleurstelling ook perfect aan bij de omgeving van de duinen. Bij alle woningen is goed nagedacht over de levensloopbestendigheid van de woning.

Het mooie van dit project is natuurlijk dat je zowel bij je eigen huis al optimaal kunt ontspannen, maar ook met de voeten in het zand bij de prachtige duinen die praktisch in de achtertuin liggen. Monster beschikt over maar liefst vijf kilometer strand waar je door het zand kunt wandelen. Je loopt ook zo door naar de gezellige boulevard van Kijkduin.”

01/03/22

Nog heel even geduld voor de koopsommen

Wat zijn we trots op Duyn! Daarom hebben wij alle beschikbare informatie al gedeeld op onze website. Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereiding voor de verkoop van de woningen. Zodra er meer informatie beschikbaar is en wij meer duidelijkheid kunnen geven over de vrij op naam prijzen, dan zullen wij dat natuurlijk delen via de website en ontvang je een mededeling via de nieuwsbrief.

Inschrijven
28/02/22

Rijnpoort is jouw makelaar voor Duyn

Voor Duyn hebben we gekozen voor dé NVM-makelaar van het Westland: Rijnpoort. Ze zijn al meer dan 50 jaar een begrip in het Westland en kennen de omgeving als geen ander. Het belangrijkste is dat ze Duyn net zo’n warm hart toedragen als wij. Je stapt zo bij ze binnen in het kantoor Heulweg 80 in Kwintsheul.

Naar de Rijnpoort site
naar boven