Buitenleven. Dat is Duyn.

Woningzoeker

Natuurlijke locatie.

Wonen in DUYN betekent kiezen voor een buitenleven, maar wel dichtbij de gemakken van de stad: Den Haag centrum ligt op 25 minuten rijden of 35 minuten fietsen!

Omgeving.

De duinen.

Optimaal ontspannen met de voeten in het zand en een verkoelende bries van de zee is natuurlijk nog veel makkelijker als de prachtige duinen praktisch in jouw achtertuin liggen. Monster beschikt over vijf kilometer strand, met daarnaast het strand en de gezellige boulevard van Kijkduin, zodat je zelf kunt bepalen of je juist de rust of de gezelligheid op wilt zoeken.

Madestein.

Het groene buitenleven ervaar je in Madestein, dat naast de deur ligt. Dit is één van de grootste groen- en recreatiegebieden van Den Haag. Hier maak je mooie fiets- en wandeltochten. Ook zijn er veel ruiterpaden. In het Ockenburghse bos, onderdeel van Madestein, kun je zelfs een balletje slaan op de 9-holes golfbaan.

Sport.

Surfen, paardrijden, golfen, zwemmen, wandelen en fietsen: ook dát kan allemaal in de directe omgeving. Of wat dacht je van De Uithof iets verder weg voor een rondje schaatsen of baantje skiën of snowboarden?

Boodschappen.

In de buurt van DUYN heb je alles wat je nodig hebt. Van huisartsenpraktijk tot winkel. Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar bijvoorbeeld Monster of Poeldijk. Shoppen kan in Den Haag, Delft of Rijswijk. Allemaal dichtbij.

School.

In Monster alleen al zijn vier basisscholen en middelbare scholen. De ‘kleintjes’ zouden ook nog in Loosduinen naar school kunnen. En gaan de kids studeren? Dan bieden Den Haag en Delft volop studiemogelijkheden, zelfs als je op zoek bent naar een internationale school. The International School The Hague staat bijzonder goed aangeschreven en is slechts 10 minuten fietsen.

naar boven